Вядзьмару заплацiце

Кто-то должен был перевести на белорусский...

Аднойчы сцiплы бард,
збег ад любоўных стрэл,
Адправіўся ў шлях і вядзьмара сустрэў.
То Геральт - белы воўк, пра яго буду спяваць
Што д'ябальскіх эльфаў здолеў пазабіваць

Калі яны прыйшлі, мяне каб загубіць
Разбіўшы маю лютню, спрабуючы забіць,
Калі злосны бес стаяў нада мной,
То Геральт усклікнуў, эй братка пастой!

Вядзьмару заплаціце чаканнай манетай, чаканнай манетай
Вядзьмару заплаціце - залічыцца усё гэта вам!


Рецензии