Шаблон

На обрії нашого розуміння
для чогось встановлені грати.
В них заперті цілі віки, покоління,
а нам би за ними щасливими грати.
У сірих думках по цю сторону варти
життя проминає бесслідно.
Невже цього варте
те вигадане залізо?


Рецензии