***

Злі ми дуже любий друже

Зло приборкаєм...

 добрієм ...

про турботу ближніх мрієм...

А самі то всі байдужі...

 хоть багаті силой дужі

 із сусідами не дружим.,.

На підмогу не спішим...

Жити так собі рішим...

Брать люблю давать не дуже...

Це не гарно любий друже...


Рецензии
Со стороны виднее.Спасибо.

Забина   15.01.2020 14:12     Заявить о нарушении