***

 був юнак
Смішний красивий
А став дідусь больний не милий
Щастя. Мені дарував що люблю завжди казав.
Потім так він охолонув
Злим страшним явився новим...
Ні тє здрастє ні прощай
так боліло все...
Хльобав лиш чай...


Рецензии