Самолёт сбiть прiкаvете?

Дак мы вvэ ёго бахнуль!

Как vе нам обЯвіть всех врагамі…
Вот так да, незадачка!
І мы оп-па: дурак вон –
Он качает нам нафту ш!

Ілі чо? А!.. нормальныj?
Дак а чо не попал в нас?
І поехала банька
Чёрт те знае куда уш.

Діч кішіт аv – решает:
Так с чево ето Трампа
Да не бахнет наш батька?
Ведь всё е, тіпа как бык.

Так і в нас тута какся:
Ты пріехал, Хатабычь?
А чево v выкраль яjца
Да шэ прама ву j матра?

Мы слепые катята.
Нічево нам не каvеца!
Это просто хтось вставыв
Дэсь комуся 3 пальця.

Вот прыjіхала v падла.
Та, ну, шо надто здатна
Выганяты аv бабцю
С свэjі власнэjі хаты вш.

Бо ныхто, ны заразка v
І ны скаvэ нікако
Напрамік, на зло гаду ш,
Шо всіх душыть аv, бачтэ.

В каvным збане – смытана!
Да но дэ пак схавана…
І мы ловымо шавок ш,
Sо sэ sося духвають.

В дні затмення (Луна где?)
Мы но как бы ш наравым
Всё, шо натто поганэ,
А ны просто ныласковэ.

От і в нас 60 мынют:
Так, пробачмо, рыхламка!
А до нэjі но тявкаем
То на Бушка, то Бамку сь.

Хто v дэ здохнэ кохда тут,
Еслі раптом кудася
Подівалася краска,
Шо всех відьмыj замаvэ.


Рецензии