Кожна зустр ч

   
Кожна зустріч наша свято,
Лиш одного не збагну,
На землі жінок багато,
Любиш ти мене одну.
Чим тебе причарувала?
Вчора ще були чужі,
А самотність лютувала,
Було гірко на душі.

Знаю ти іногородній,
У обох онуки є,
А кохання нам сьогодні,
Новий шанс в житті дає.
Зустрічаємось не часто,
Адже справи у обох,
Але нам дарує щастя
І кохання вірне Бог.

Не лякають нас розлуки,
Навіть біль вчорашніх втрат,
Дочекаюсь свого друга,
Бо він теж коханню рад.
А коханням я пишаюсь,
Серцем знову молода,
Адже жінкою лишаюсь
І нічого не шкода.


Рецензии