Vanity Press

Позвонил я сестре, маме, брату:
“Вы отметьте важнейшую дату.
Дали мне вчера знать —
Поступает в печать
Моя книга… ой понял — за плату” :(

I have news that is sure to impress.
My new book will be… published —no less.
Let’s break out the champagne,
raise a toast to my brain…
No!  I checked.  It’s a vanity press.


Рецензии