Молитви Небовi i Сонцю

Молитви Небові і Сонцю…
Мотиви пройдених доріг…
Віки наповнені Любов’ю,
Де неповторна кожна мить…

Молитви до людей і Бога
Крізь щиросердність звуків-мрій…
Єднанням свячена свобода
За межами химер-подій…

Молитви до Життя і Смерті…
Мелодії Земних подяк…
Відкриті в нескінченність двері…
Веселі мандри по світах…

Молитви до всього Живого…
Потік бажань, пророцтв, видінь…
Дух со-Творіння… Насолода…
З глибин, з висот – блаженний спів…

11.01.2020


Рецензии