я не сумую-н -я не сумую

Я НЕ СУМУЮ-НІ-Я НЕ СУМУЮ
А Я БЕЗ ТЕБЕ НЕ ЖИВУ І НЕ ІСНУЮ
БЕЗ ТЕБЕ Я НЕ ПЛАЧУ НЕ РИДАЮ
Я ЗАГУБИВ БЕЗ ТЕБЕ ШЛЯХ ДО РАЮ

РОЗБИТЕ СЕРЦЕ І ДУША НЕ МОЖЕ ВІДІГРІТИСЬ
А Я НЕ МОЖУ БІЛЯ ВОГНИЩА ЗІГРІТИСЬ
ВЖЕ ЗМЕРЗЛИ ПАЛЬЦІ. ТІЛО ЗАНЕМІЛО
ДУША ЗІРВАЛАСЬ І ДО БОГА ПОЛЕТІЛА

А Я НЕ ПЛАЧУ-НІ-Я НЕ РИДАЮ
ХТО Ж ВИНЕН В ТІМ-ЩО Я ТЕБЕ КОХАЮ?
ВІДДАВ ТОБІ Я СЕРЦЕ НА ДОЛОНІ
І ВІДТЕПЕР ВОНО ЖИВЕ В ТВОЄМ ПОЛОНІ

А Я ПИТАЮ В БОГА-Я ПИТАЮ
"ХТО ВИНЕН В ТІМ-ЩО Я ТЕБЕ КОХАЮ?"
ЗАМЕРЗЛИ РУКИ-ТІЛО ЗАНЕМІЛО
ДУША ЗІРВАЛАСЬ І ДО БОГА ПОЛЕТІЛА


Рецензии