Я чекала, я кохала...

1.Я чекала все життя
З вірою у майбуття
Я чекала, так чекала я, чекала…
Я кохала те буття
З щастям та без забуття,
Я кохала, я кохала, так кохала…
Пр.
Сподівалась довгий час
В те, що знову зведе нас,
Поміж років - зустріч, як раніше,
Що у серці ще бринить,
Але не горить,- жевріє лише…

2.Я плекала відчуття
Довго так про сприйняття,
Я плекала, мріяла весь вік, плекала…
Затискала те ниття,
Що вело до небуття,
Затискала міцно та від себе гнала…
Пр.

3.Я долала маяття
Та шукала покриття,
Я долала та з надією шукала…,
Уникала співчуття,
Відчувала каяття,
Уникала довго та даремно,- знала…
Пр.

4.Розсипала відчуття,
Сіль щоденного биття,
Розсипала, з чуйним болем розсипала…
Дарувала почуття,
Де оте серцебиття
Не вщухало, мабуть марно, не вщухало…
Пр.
Відступавши кожен раз
У думках тих без образ,
Згадувала юність ніжно, школу…
Знаючи, мрійливість літ,
Де той гарний світ,- замкнене коло…
12.01.2020р.


Рецензии