Моя безодня

В твоїх очах нуртує злий вогонь,
Твій погляд - спопеляюча безодня.
Дивись на мене - хай вирує кров:
Я душу віддаю в твої долоні.

Та ти не знаєш, що таке любов -
У тебе в грудях камінь замість серця.
Молю тебе: дивись на мене знов,
Побудь зі мною і, прошу, не сердься.

Ти так і знай: тебе не відпущу,
І як втекти захочеш за край-світ,
Я океанів вип'ю воду всю
І каменем дивитимусь услід.

О гордовита ти моя Айше!
Нехай розтане в грудях серця брила,
Нехай воно побачить, що лише
Перед любов'ю усіляке зло безсиле.

Якщо твоє кохання - то отрута,
То я тоді про смерть тебе молю:
Візьми кинджал - строми мені у груди,
Лише скажи: "Люблю, люблю, люблю…"


Рецензии