That s the idea of true peace and art

That's the idea of true peace and art ...
It is true understanding knowledge that is important ....
These are real feelings and then comes the right support ...
Then can get rich together by building something big ...
This is important for the community ...
It is not the wealth of money that is most important ..
It's building wealth together ...
This is real happiness for me ....

Это идея истинного мира и искусства ...
Это истинное понимание знаний, что важно ....
Это настоящие чувства, и тогда приходит правильная поддержка ...
Тогда можете разбогатеть вместе, построив что-то большое ...
Это важно для сообщества ...
Это не богатство денег, что является наиболее важным ..
Вместе строим богатство ...
Это настоящее счастье для меня ....

Det er ideen om ekte Fred og Kunst ...
Det er ekte forst;else kunskapelig som er viktig....
Dette er ekte f;lelser og da kommer en riktig st;tte...
Da kan bli rike sammen ved ; bygge noe stor ...
Dette er viktig for samfunnet...
Det er ikke pengers rikdom som er meste viktig ..
Det er bygge rikdom sammen...
Dette er ekte lykke for meg....

Zoja Sperstad 10.01.2020


Рецензии