Невже не буде жаль...

Невже не буде жаль,
Коли піду від тебе,
Коли заплаче небо
І почорніє синя даль.
Невже не буде жаль,
Коли зів'януть квіти,
В душі завиє вітер,
А в серці защемить печаль.

          Приспів:
Забудеш ти мене, чи ні, не знаю я,
Минуле промайне, як стрімка течія.
Забудеш ти, чи ні,
Солодкі наші дні,
Що мов  наснилися мені
Любов моя.


Невже не буде жаль
Того, що було з  нами,
Воно блищить сльозами
В твоїх очах, немов кришталь.
Невже не буде жаль
У серці сподівання,
Що не пройшло кохання,
Та все минулося нажаль.

        Приспів


Рецензии