Чомусь

Чомусь немає сліз, хоча болить душа,
Й тихенько, наче з докором питає-
Чи я була щасливою? Хто ж зна..
Чи не даремно все життя минає..

Не можу дати їй я відповідь й на те,
Чи знає сердце спокій та безпеку..
Та є любов в житті - вона мій приз за все,
Неначе ніжний дощ у літню спеку.


Рецензии