Вичинка дублення Любов над усе

   Вичинка і дублення
   (Любов над усе)

                «Ти йди за Мною!» (Ів 21,22)


Не оглянься
поклавши
руку серця
у Руку
і на муку
не оглянувшись
сіль солодку живу
назад не розплескавши –
й з Богом завши…

no koment
лиш безсмертя живе  –
із Руки написавши!


Мир Христовий –
Любов  –
в день вбіга
золотиста
у замші

11.01.2020,
день


Рецензии