в солодк й сол я...

*   *   *


в солодкій солі я
хто ж ходить по наводках
хто раз в Великдень
два -  в Миколая
з автомобіля автомобільна і
походка…
з автомобіля  -  та не я
мені близько народна солія
чи колія
не відаю
в солодкій солі
я…

11.01.2020,
ранок


Рецензии