ось мене й тягне до аристократизму...

*   *   *


ось мене й тягне
до аристократизму Богородиці!..
чи нема в світі
чи хай і влинуть
в мого
серця кратер  -
це к Богоматері!!!
Господи!! чи Ти не хочеш?
та я ще сильно хочу!  -
і починається  -
знову чіпляються
аристократори  -
по них ще б  їхав життя
трактор
аматори, Боже! і все життя аматори
Щасливий -  як то в кратері!!

11.01.2020,
ранок


Рецензии