Боамбе петар михца кхесташ,
Халхаювл тха коа –
Тайна диллад, бIар-са хьесташ,
Массанахьа лоа.

Уйла я са ловзаювлаш,
Михьарйяьккха цо.
Дог да, гома чурадувлаш,
ГIерташ дуне го.

Латт со коа тIа, долчун зем беш –
Iана сий аз ду –
Массанахьа аре хозъеш
Цун начIал а гу.

Сурт диллад цо, говзал хойташ,
Гойташ белгало.
Из ший кхоллам сога зуйташ,
ВIаьхий со цо ву.

10.01.20.


Рецензии