Не журись, серденько,

Не журись, серденько, що літа спливають,
Буде вічна радість, тільки щиро вір,
Навіть якщо сонце хмари закривають,
Буде ясно, бурям всім наперекір.

Хай твоє серденько не сумує гірко,
Пісню слави Богу голосно співай,
Він тобі засяє у дорозі зірку
Через всі тривоги проведе у рай.
©Віра Українка

10-01-2020


Рецензии