Жалоби день

Злітають люди в піднебесся,
Бо літаком навчились керувати.
Є навіть віртуози- мастаки,
Що петлі в небі можуть малювати.

За лічені хвилини розчинився світ,
Як тільки над Іраном ви злетіли.
Не встигли попрощатись, скласти заповіт.
Вас розтрощила вмить запалу  сила.

Страшною звісткою трагедія ввірвалась.
Всі СМІ заполонили вашими тілами.
В труні додому повертались.
Рідненькі, навік зостанетесь ви з нами.

Ті нелюди, що підірвали вас,
У пеклі хай горять небогі.
Минуть роки, настане час
І розуму відкриються дороги. 


Рецензии