Дифiрамб

З тобою разом кожен день
Ми починаємо з пісень,
Про тебе їх співаю я,
Твое ім'я - мелодія.

Ясна, як ранішня зоря
Усмішка райдужна твоя .
Якi чудові дні твої
І з кожнем днем миліш мені-

Вічне свято весни,
Цвіт троянд запашних,
Дні погожі, ясні,
Сонце, море і сміх.
Це тільки ти, лише одна,
На цілім світі неповторна, чарівна
Моя Ялта !

Були і радість і печаль
Під небом сонячним твоїм,
Та не забудь мені повік
Щасливих днів, прекрасних днів.

Хай кримське сонце
Світить нам,
Співає море про любов,
Про ту, що вічно молода
І розцвітає знов і знов -

Вічне свято весни,
Цвіт троянд запашних,
Дні погожі, ясні,
Сонце, море і сміх.
Це тільки ти, лише одна,
На цілім світі неповторна, чарівна
Моя Ялта !


Рецензии