Я прагнуща

Я прагнуща від слова жажда
Я світло що від слова тьма
Я Парадокс, а інше вже не варто
Щоб навіть й розімкнуть вуста 

Я надія від слова впевненість
Доблесть, то є Мій девіз
Я завжди біля тебе, крилата...
Пам'ятай, коли падаєш вниз

Під ногами що, то не є вічністю
Озирнись мовчки навкруги
Підійми свої очі до неба
И побач в ньому крила Мої


Рецензии