Годинник життя

Годинник життя відраховує час,
І стрілки назад не вертають,
Чи встигаєм за ним, не питає він нас,
Й ті стрілки роки позначають.

Свої поділки мають і місяць, і рік,
Й змінити ніяк їх не можем.
Годинник життя з нами весь вік.
Ми ніколи його не тривожим.

Хоч хотілось би стрілки назад повернуть
І годинник на мить зупинити,
Про роки хоч на трішки щоб змогли ми забуть,
Та не можемо цього зробити.

Це єдиний годинник на світі такий,
З механізмом ніхто не знайомий,
Всім цікаво де пристрій і вигляд який…
Як ГОДИННИК ЖИТТЯ він усім нам відомий.

Цей годинник працює безвідмовно у нас,
Щоб завести, нам ключ не потрібен,
Показує він дорогий для нас час,
Й ні на Який нічим не подібен.

10.01.2020 р.


Рецензии