ПУ! Шь

МЬА!__хьхьки_М
   ..мм_ША___Ггаммм..
        МЯ__Т_ттнна.. - ТА!___ййю
/сь_..РРЕ___б..бррра - ПУ!___ШЬ_шшеньнья.. /
                – фф_сЛЛю-ДУ!___
   - й_йЯ__
ппа_БЕ!___ллламму бесСКРРА!___ййю ,,
            /СЬ_ньНЕ!_гга - ТА!___ййющщи_ Й__/
                -  ..йййи-ДУ!!___

ф/п
диххТА(н)Т


Рецензии