КращОI пIснI нема!

Кращої пісні немає.
Тільки про маму.
Серце трепітно,
ласкаво   співає.
Мама дарує нам ласку.
Мама душу нам зігріває.
Щирість свою віддає.
Свою незабутню любов.
Рідна матусю,  скаже дитина.
Ти навіки , наш оберіг.
Своє кохання дитя,
Неньці дарує.
С криком народження.
Першим своїм.
Мама дитя поцілує.
Яскравим світлом  освітлює ,
Його дитячий шлях.
Синочок, дочка йдуть по світу.
Дар материнський  щиро,
Людям навік  віддають.
Лине спогад до серця.
Краще від мами,
На світі немає.
Бо неньку, рідненьку,
Кохає весь світ!
 


Рецензии