Пiшли за обрiй

О, Господи, що діялось,
Боже, що творилось…
Не одного пасажира
Серце зупинилось.

А летіли й сподівались,
Що все буде добре.
Із життям за мить простились,
І пішли за обрій…

І чия вина у том?
Чом так мало бути?
Усвідомити не можу,
Таке не забути…

Хтось утратив маму, доню,
Хтось – тата, хтось – сина.
Попрощається із кимось
Не одна родина.

Та за що та Божа кара,
За які провини?
Чому нарід в катастрофах
І на війні гине?

Де відповідь цю шукти?
Чи може хтось знає?
Чом же люд наш таким чином
Світ цей покидає?

08.01.2020 р.


Рецензии