а я народився з безстрашшям...

*   *   *


1

а я народився з безстрашшям
мо’ Бог мене мав й душу сватав
а я народився з безстрашшям
на першому місці
це й в сатвах
Христове Різдво — ось дива
найперше страх смерті вбива
як є вічні мощі  — слова
поезія  — неба
поезія — зрощень
поезія — промінь — поезія — площа!
поезія  страх що у світу вбива!!


а Він в новім тілі прийде — це Любов
вона в досконалих без страху бува
вона і без слів а серце — ожива
німі та й без слів —
чомусь чутно й в словах!
Ось — знов!
 
06.01.2020,
на Вілію

2

Аж зашарієшся вночі —
від щастя,
що є Христос!
і перший день Різдва з причастям!

07.01.2020


Рецензии