Прометей

1.Хотіла б я тебе знайти,
Відкрити як Америку,
Щоб через сон в твої світи,
І в серці жить материку.
Та поки що чекай мене
З приходом ночі,
Що охоче
Звабляти хоче.
Та осінь листя розтягнЕ,
Пошле нам дощ і зарегоче
В самі очі,
Так по-жіночи.

Приспів:
Нас міста
Сковують, як Прометеїв,
Пута виривай за ідею
Стати хоч на крихту щасливим.
Знов на старт,
Розбіжись і в серці лілеями
Розцвіти, спитавши: «А де я?»,
Я тобі віддам свої крила.

2.Чекай мене, немов десерт,
В кав'ярні з чаєм з молоком.
Пиши листи, складай в конверт,
Думки, як в стилі рококо,
І поцілунок як сургуч,
P.S. «Кохаю»
І не знаю,
Чого чекаю.
І серце, що було на ключ,
Чуття, як зграя,
Душу крає,
Тепло вбирає.

Приспів:
Нас міста
Сковують, як Прометеїв,
Пута виривай за ідею
Стати хоч на крихту щасливим.
Знов на старт,
Розбіжись і в серці лілеями
Розцвіти, спитавши: «А де я?»,
Я тобі віддам свої крила.

Приспів:
Я твоя!
Відтепер я буду розкутою,
Бо твоє кохання — отрута
Проникає в тіло нещадно.
Темрява
Уже хоче знов огорнути.
Знаю, у нас різні маршрути.
Чому все в житті дуже складно?..

05-06.10.19


Рецензии