Двi хвилини

Посварились ми з тобою
Вже не в перший раз,
Знов ти йшов слідом за мною
І мовчав весь час.
Я сказала, що поїду
Звідси назавжди,
Ти не зупинив мене
І  не сказав:"Зажди!"
               
         Приспів:

Дві хвилини, дві хвилини
Бракувало,
Дві хвилини - це ж так мало,
Це ж так мало.
Дві хвилини, дві хвилини -
Поїзд рушив.
Ти змовчав, а наче кинув
Камінь в душу.



Стукотять колеса дзвінко
Пісню майбуття,
А мені чомусь так гірко
За своє життя.
І куди від долі хочу
Знову я втекти?
Лиш заплющу очі,
Знов переді мною ти.

     Приспів

Про мою надмірну гордість
Ти мені казав,
Та я сяду в інший поїзд,
Повернусь назад.
Бо я знаю, край перону
Все стоїш ще ти,
І до тебе я з вагону
Вийду назавжди.

      Приспів


Рецензии