119. Сьогоднi ми спiваем... Пiсня

Сьогодні ми співаєм про наш родючий край
І Бога прославляєм за гарний урожай,
За сонце і за небо ми дякуємо знов,
За милість і за всю Його любов !

      Приспів:
Подяка Тобі, Боже, хай звучить,
За радість, за життя, за кожну мить !
За все, що нам рука Твоя дала,
Хай вічно льється Слава і Хвала !
Хвала !
Єдиному Тобі Хвала !

      2
Спасибі, любий Боже, що хліб є на столі,
І що даєш нам сили трудитись на землі
Завжди у нас в достатку і їжа, і вода
І дім наш оминає вся біда !

////////Проіграш///////////////

         3
Ми дуже вдячні, Боже, за подвиг на хресті,
За те, що став нам світлом у нашому житті !
Радіємо, що можем Тебе ми прославлять !
За істину Хвала, за Благодать !

    8.01.2020.


Рецензии