Душа

Ой, ти доленько моя, доленько дівоча,
Чому так болить душа, ти скажи мені.
Про кохання мрію я з ранку і до ночі,
Та приходило воно тільки уві сні.

          Приспів:

А я не помічала, як душа літала,
Любов вона шукала, де знайти не знала.
Я не розуміла, що душа моя летіла,
Любов мені на крилах принести хотіла.


Ой, ти серденько моє, щастя ти не знало,
Бо голубити тобі не було кого.
Я коханого свого серденьком чекала,
А душа летіла  знов,  щоб  знайти його.

           Приспів

Ой, коханнячко моє, де ж ти забарилось
І до мене досі, чом не приходиш ти?
Я чекати  день і ніч мабуть вже втомилась,
А душа літає скрізь, щоб тебе знайти.

            Приспів


Рецензии