Честь i поклiн ми вiддаймо

Народився Ісус в яскині,
Не в царських палатах,
То ж радіймо усі нині
І вбогі, й багаті.

Зірка ясна засвітила
Над світом яскраво,
Діва сина народила
Усім нам на славу.

І сповила Божа Мати
Його пеленою,
Радість всім цю сповіщаймо
Навіть колядою.

Йосиф Діві помагає
Дитя колихати,
Троє царі несли дари
Ісуса вітати.

А пастушки на колінах,
Поряд приклякають,
Щирим словом і любов’ю
Ісуса вітають.

Колядуймо, прославляймо
Божеє дитятко.
Честь і поклін ми віддаймо
Цьому янголятку.

06.01.2019 р.


Рецензии