Колядка

"Колядую, Вас тривожу.
але сам прийти не можу,
тому прошу по мобілкі
передать стакан горілки."

Знаєш, друже, це негоже,
що й прийти уже не можеш!..
Ти не думав, що горілку
пить без мене буде гірко?!

Та усе ж я посилаю
тобі віскі по вайфаю!
А по вайберу ковбаску,
Пам'ятав щоб мою ласку!

Шлю по гуглу олів'є
і усе, що в мене є!
Сорбіферчик через твіттер,
бо кишки розірве вітер!..

Наостанок – мій дарунок
сексуальний поцілунок!
Краще б ти прийшов? Отож!
Так що більше – не тривож!..



Мой ответ на присланную мне колядку.


Рецензии