Выпьем, друже!

Зустрічаєм  Рік Новий - наливаємо шампанське,
За коханих за своїх п'єм у березні  слов'янське.
А у травні ми усі випиваємо потрохами
За батьків і дідусів, за Велику Перемогу,

      Приспів:

Вип'єм, друже, ми по повній
Чарці доброго вина,
Вип'єм, друже, за здоров'я,
Аж до самого  до дна.
І нехай пісні лунають
В кожній хаті за столом,
Там, де  п'ють, там і співають,
Так спокон віків було.



Наливаєм за столом і горілочку і пиво,
Випиваємо гуртом, щоб життя було щасливе.
А як разом зберемось в День народження і в свято,
То буває й нап'ємось, бо тостуємо богато.

       Приспів
 


Рецензии