Певень

         ПЕВЕНЬ

 Певень, певень, ты хутчэй
 Падымай усих людзей,
 Певень, певень, заспявай,
 Люд увесь ты падымай.

 Падымайся дзетвара –
 Уставаць ужо пара,
 Трэба в школу сабирацца
 И навукам абучацца…

 Микола-стихоплёт 2017


Рецензии