Сэксапильны бык

   СЭКСАПИЛЬНЫ БЫК

 Сэксапильны гэты бык,
 Крыць каров усих прывык,
 Ходзе бык туды-сюды –
 Любе страстна ён зады.

 Цёлак шыбка бык кахае,
 Крыць каров ён прадавжае…
 Цёлки млеюць и равуць,
 И к сабе быка завуць…

  Микола-стихоплёт 2017


Рецензии