Люблю

Я так люблю,коли буяє літо,
Серпневий дощ танцює гопака,
Скриплять залізні колії сердито,
А в небі чути стогін літака.

Люблю як з яблунь цвіт дощем злітає,
Над вишнями виспівують джмелі.
Як сонце між хмаринками блукає,
І гріє землю в рідному селі.

На пагорбах цвітуть чарівні квіти,
Коромислом веселка мерехтить.
Люблю, коли на дворі грають діти,
І ні за кого серце не болить.
Тетяна Мішина


Рецензии