118. Воскресiння Христа... Пiсня

Воскресіння Христа, то є радість Свята !
На спасіння ми маєм надію !
І настане та мить, Бог і нас воскресить
І здійснить нашу давню ту мрію !

       Приспів:
Хай несеться на гори і долини:
Христос воскрес ! Христос воскрес !
Алилуя ! Він воскрес ! - ( повторюють інші )
Хай звучить у серці щохвилини:
Христос воскрес ! Воістину воскрес !
Христос воскрес ! - ( всі разом )

          2
Бог нас так полюбив, що за нас кров пролив,
Та воскрес вже Він третьої днини,
А тепер Він живий, Цар небесний, Святий !
І все робить на благо людини !

          3
Хай же наші вуста прославляють Христа,
Від народження до воскресіння !
Наш Спаситель воскрес і прийде знов з небес,
Хоче дати нам вічне спасіння !


Рецензии