БОкС-32

З виду дівчина приємна,
Либиться на тридцять два,
Але в пісні про взаємність
Обірвалася струна.

Може, шкіра надто чорна,
А усмішка білозуба,
З виду гарна, та потвора
Не сміється  - шкірить зуби.

Ні, звичайна собі пані,
Без недоліків й принад,
Її в натовпі прогледіть -
Як комету в зорепад.

Як дві краплі води схожа
На мільйон своїх же клонів,
Але нутрощі тривожить,
Обпаливши як бульйоном.

Ледве поглядом схрестившись,
З іншим поглядом колючим,
Потрапляє зразу глибше,
Й ранить серце неминуче.

Тож бажання невідь-звідки
Виникає підсвідомо -
Відійти, бо шепче дідько
Зацідити кулаком їй.

Підійдеш - бє громовиця,
І ненависть серце тьмарить,
Краще навіть не дивиться,
Бо зірватись можна й вдарить.


Рецензии