Чуже

Неупинно люд
моді йде навстріч.
Селфі у церквах -
повсякденна річ.
У якій не глянь -
камер як зірок.
Мода. Уявіть
в носі огірок.
Або - в інститут
з вилами в руці...
Маркетинг чужий -
перегини ці.
Селфі у церквах -
бізнесу розмай.
Гроші нині - все.
Заплатив - знімай.

Січень 2020


Рецензии