Я вiрю в тебе

<Людмила Плєвако>

1. Стоячи на перепутті
Серед численних доріг,
Спробуй впізнати, відчути
Дійсно свою серед них.
Тільки за покликом серця
Шлях обирай у житті,
І неодмінно всміхнеться
Доля ласкава тобі!

Приспів:

Я вірю в тебе! Я в тебе вірю!
Вагань не треба, іди до мрії!
Повір у себе і ти зумієш
Здійснити все, про що тільки мрієш!

2. Десь можна більше здобути.
Десь зеленіша трава.
Легко з дороги звернути.
Легко, та тільки дарма.
Щоб свою силу збагнути,
Щоби надія жила,
Дуже важливо почути
Щирі підтримки слова…

Приспів:

Я вірю в тебе! Я в тебе вірю!
Вагань не треба, іди до мрії!
Повір у себе і ти зумієш
Здійснити все, про що тільки мрієш!


Рецензии