З кафе на Iлони Зрiнi

* Кафе на вулиці Ілони Зріні
  удруге за місяць безкарно
  підпалюють на замовлення.
  Сьогодні - 7 січня 2020 - удруге.
  Це і спонукало увічнити
  людську трагедію
  для історії Мукачево.

Нічого особистого -
є бізнес над усе.
З кафе на Зріні полум'ям
і на різдво несе.
Підпал за місяць другий вже.
Це - певна річ - терор.
Та ловить гав поліція,
і сидень прокурор.
Супутню інформацію
джерела донесли -
мов палії 100 долларів
у церкву занесли...
Такі ось наші хроніки
Мукачево today.
Закон - під шахермахером.
Йому - не до людей.

07 січня 2020
Мукачево


Рецензии