Рiздво

Свято Різдвяне заходить в домівки.
Вранішнє світло торкнеться вікна.
Дива чекаємо, може, вказівки
з Вищих Небес. Повноводна ріка

хвилею  змиє усі негаразди:
смуток, хвороби, тривоги, печаль.
Зможуть позбутись залежної пастки
всі, бо на них  Благодаті  печать.

Божої  милості  будем  благати!
Ми у  обіймах чудового свята!   

07.01.2020.


Рецензии