Хай кутя смачна удасться

Хай кутя смачна удасться,
Хай і усіх панує щастя,
Щоб жили під мирним небом –
Цього всім найбільше треба.

Щоб були усі здорові,
Як колиски яворові.
Щоб були також багаті.
Й так було щоб в кожній хаті.

Щоб ніхто не знав з нас горя,
Щоб всміхалася всім доля,
Щоб раділи, веселились,
І у щасті щоб втопились.

Щоби рік знов дочекати,
До вечері всім сідати,
Щоб у сім’ях в всіх прибуло,
Горе щоби шлях забуло.

Щоб нам Ангел грав на лірі,
Щоб жили в Христовій вірі,
Мати Божа помагала,
Й під покровом всіх тримала.

Щоб й за рік свята зустріти,
Щоби все життя радіти
І Ісуса прославляти,
Коляду колядувати.

06.01.2020 р.


Рецензии