До пекла

1.Ти далеко, мені сумно,
Смс твої не приходять.
Мерзне серце, бліднуть губи
Від такої непогоди.
Сонця, кіт немов наплакав,
Скоро снігу кучугури.
Хвору душу чорним лаком
В котрий раз уже фарбую!

Йди до мене.
Тепло...
Обігрію.
Гаряче.
Плаче небо.
Холодно.
Я уже не плачу.
Покохаю.
Гаряче.
Підкоришся.
Тепло.
Відвернешся.
Холодно.
Я піду до пекла!

Приспів:

Випускаймо своїх демонів,
Що ретельно так ховаємо,
Почуття наші — і де вони?!
Лиш пороги оббиваємо.
Випускаймо своїх демонів,
Хай становляться шеренгою,
Ми — співаючі у терені.
Поцілунок поза чергою.

2.Все минуле — біль у грудях
Напої мене собою.
Залишись в мені відлунням,
Потім йди вже стороною.
Якщо хочеш — зоставайся,
Тільки знай, що я крилата.
Зі скелетів в наших шафах
Ми розпалимо багаття.

Йди до мене.
Тепло...
Обігрію.
Гаряче.
Плаче небо.
Холодно.
Я уже не плачу.
Покохаю.
Гаряче.
Підкоришся.
Тепло.
Відвернешся.
Холодно.
Я піду до пекла!

Приспів:

Випускаймо своїх демонів,
Що ретельно так ховаємо,
Почуття наші — і де вони?!
Лиш пороги оббиваємо.
Випускаймо своїх демонів,
Хай становляться шеренгою,
Ми — співаючі у терені.
Поцілунок поза чергою.

07-09.10.19


Рецензии