Адаштым

АДАШТЫМ.

Адаштым мин томан эчлерендэ,
Тэн кушегэ,анда дымлылык.
Бер чыгармын диеп ерып барам.
Йорэккэем яна,тынгы юк.

Адаштым мин томан эчлэрендэ.
Озак йордем юллар тапмыйча.
Томаннарга кертеп чыгып киттен,
Юатырлык сузлэр эйтмичэ.

Адаштым мин томан эчлэрендэ,
Беркем дэ юк,калдым берузем.
Йэрэккэем эсирлектэ тибэ,
Кукрэгемэ сыймый, юк тузем.

Адаштым мин томан эчлэрендэ,
Кемнэр генэ мина кул сузар.
Дымлылыктан эйдэп алып чыгып,
Бэхетемэ мина юл сузар.

Адашып калган берэу кулын сузды,
Барыбер, йорэктэ  юк тынгылык.
Мохтаж булсан, эндэш,кул сузармын,
Томаннарда бик куп дымлылык.


Рецензии