Коханий мiй

Хвилини, як роса,
Що спраги не вгамує,
Не змиє з рани сіль.
Ти, милий, бачиш сам,
Що час нас не лікує,
А тільки спричиняє біль.
Най серце защемить,
Нехай змокріють очі,
Нехай пітьму вкриють зорі рясні.
Віддай мені цю мить,
Скажи :"Бери, що хочеш",
 І я візьму, що належить мені.

Візьму я твій гарячий подих,
Візьму долоней ніжний дотик,
До губ притисну рідний голос твій,
Візьму обіймів тепло
і запах тіла,
Візьму частину того,
чого б хотіла,
Залишивши, як треба,
Іншій тій
Усього тебе, коханий мій.

Хвилини, як зірки,
Яскраві та маленькі -
Не візьмеш про запас.
Тобі мусово йти,
І я зітхну тихенько,
Як швидко проминає час.
Напевно в тому річ,
Що доля жити в мріях,
Чекатиму я на тебе всі дні.
Коли настане ніч,
Знов затремтять на віях
Ті крапельки, що належать мені.

Візьму я твій гарячий подих,
Візьму долоней ніжний дотик,
До губ притисну рідний голос твій,
Візьму обіймів тепло
і запах тіла,
Візьму частину того,
що я б хотіла,
Залишивши, як треба,
Іншій тій
Усього тебе, коханий мій.


Рецензии