Bunelul

Toti copiii au bunei
Si la toti is buni,
Iar bunelul Aurel
Este cel mai bun

Cred ca toti au inteles
- E Bunelul meu.
Eu pe care il iubesc
Si-l astept mereu.

Sau ivit niste probleme,
Pe care le suport cu greu
Abia ieri aveam de toate
Azi ii gol sacusul meu.

Eu il sun, il rog sa vie,
Ca rezervele-s mincate,
Sa plecam la “Bucurie”
Si sa cumparam de toate.

Va asigur: mine, vine,
BUNICUTUL meu,
El nu poate fara mine,
Fara el nu pot nici eu.
         1998


Рецензии