Он встал, пошел и сделал!

  Он встал, пошёл и сделал.
  А этот, так и будет
  Томиться, думать и страдать.
  Короче, первых петухов ждать.
  Ку-ка-ре-ку!
  Мне не мешайте,
  Я думу думаю свою ...
  Того, уж след простыл,
  А этот, мысль все развивает:
  To be or not to be
  And if to be,
  With whom and how?
  Oh, no, I'll stay at home
  Where there is so warm
  Even though I feel myself alone.
  Life is life, I'm not too strong
  To do - what can, what wish, what want.
  I'd rather wait some time
  I just prefer the easy way.
  The choice is mine,
  And no way.

  Picture by Art is a Way of Survival
  January 6, 2017
  Moscow


Рецензии
К
У
К
АБСОЛЮТНО ПОНРАВИЛОСЬ
Р
Е
К
У

Денис Да Арик Нарвские   17.07.2020 14:06     Заявить о нарушении