Artist is provocateur

Artist is provocateur ...
Artist is infecting himself and so the audience is infected ..
It is both mental and physical health provoked ...
Provocation with beauty supports health ...
Evil destroys the health of both artist and audience ...

Художник провокатор ...
Художник заражает себя, и поэтому аудитория заражена ..
Это и психическое и физическое здоровье, спровоцированное ...
Провокация красотой поддерживает здоровье ...
Зло разрушает здоровье как художника, так и зрителей ...

Kunstner er provokat;r ...
Kunstner er smitter seg selv og s; publikum smittes ..
Det er b;de mentale og fysiske helsen provoseres...
Provokasjon med skj;nnhet st;tter helse...
Ondskap ;delegger helse b;de hos kunstner og publikum...

Zoja Sperstad 05.01.2020


Рецензии